Denizlide hırsızları götürmeyi unuttuğu bilgisayar ele

Denizlide hırsızları götürmeyi unuttuğu bilgisayar ele verdi


DENİZLİ (A.A) - Denizlide bir marketten hırsızlık yapan kişiler, güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu ve bağlantılarını sökmelerine rağmen yanlarında götürmeyi unuttukları bilgisayar ele verdi.
     Adalet Mahallesi 29 Ekim Bulvarında Hasan Ceylana ait markete giren hırsızlar, 20 bin lira değerinde sigara ve içki alıp kaçtı.
     İşyeri sahibinin şikayeti üzerine olay yerinde inceleme yapan polis ekibi, güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği bilgisayarı, kabloları sökülmüş vaziyette buldu.
     Bilgisayarın bağlantılarını yaparak görüntüleri inceleyen polis, marketin kepenklerini demir makasıyla keserek içeri giren kar maskeli 2 kişinin raflardaki sigara ve içkileri topladıklarını, son olarak da güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği bilgisayar kasasını söktüğünü belirledi.
     Şüphelilerin söktükten sonra yanlarında götürmeyi unuttukları bilgisayar sayesinde kimlikleri tespit edilen şüphelilerden 16 yaşındaki Ç.Oyu gözaltına alan polis, bu zanlının evinde yapılan aramada olayda kullanıldığı değerlendirilen demir kesme makası ile kar maskeleri ele geçirdi.
     Emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edilen Ç.O, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     Olayın faili olarak belirlenin ikinci kişinin arandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizlide hırsızları götürmeyi unuttuğu bilgisayar ele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER