Derleme

Derleme -Gün içinde geçilen Bariyerlere çarpan yolcu otobüsünün devrilmesi başlıklı haberlerimizi derleyerek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA -Bariyerlere çarpan yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 10 yaralı -U


UŞAK (A.A) - Uşakta meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
     Kahramanmaraştan İzmire gitmekte olan Mehmet Yılmazın kullandığı 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsü Büyükoturak beldesi yakınlarında bariyerlere çarptı. Bir süre sürüklenen otobüs devrilerek durdu.
     Kazada, otobüs sürücüsü Yılmaz, yolculardan Döne Satılmış, Nihat Koçak, Vahit Gökdoğan, Bahar Güzel, Durda Özen, Mehmet Karpuz hayatını kaybetti.
     Şerif Demir, Dursun Karahan, Halil Dinçer, Yağmur Alkoç, Halil Karpuz, Burhan Koçer, Cuma Özarslan, Doğan Ertekin, Rami Ertekin ve Ercan Sönmez ise yaralandı.
     Yaralılar Uşak ve Banaz ilçesindeki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan 3ünün hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.
     Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza sırasında otobüste 17 kişi bulunduğunu, 4 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini söyledi.
    
     -Vali Erden yaralıları ziyaret etti-
    
     Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, kazada yaralanan yolcuları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
     Vali Erden, Uşak Devlet Hastanesinde tedavisi süren yolculara geçmiş olsun dileyerek, kaza hakkında bilgi aldı.
     Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklama yapan Erden, yolcu otobüsünün bariyerlere çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 7 kişinin öldüğünü, 10 kişinin yaralandığını anımsattı, yaralıların çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını belirtti.
     Erden, Üzücü bir olay. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu tür kazaların olmaması en büyük arzumuz diye konuştu.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER