Dilovası Belediye Başkanı Yamandan yaşlı ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Yamandan yaşlı ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçe sakinlerinden 103 yaşındaki Emin Palayı evinde ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Yaman, her zaman yaşlıların, hastaların ve düşkünlerin yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, onların dualarıyla işlerinin daha kolaylaştığının bilincinde olduklarını söyledi.
     Yaşlılardan tüm sıkıntılarını rahatça aktarmalarını talep ettiklerini dile getiren Yaman, Yaşlı, hasta ve düşkünlerimiz artık toplumumuzun bir gerçeğidir. Onlara yaşamları boyunca destek olmak için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halkla İlişkiler Müdürlüğü çeşitli çalışmalarla destek olmaya gayret ediyorlar dedi.
     Yaman, yaşlılar için yapılan çalışmaları bizzat takip ettiğini anlatarak, Emin amcamızın bu yaşına rağmen böyle dinç ve sağlıklı olması bizleri mutlu etti. Kendisinin beni bir evladı olarak görmesini ve her isteğini istisnasız olarak bildirmesini kendisinden talep ettim diye konuştu.
     Emin Pala ise Yamanın ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Yalnız olmadığımızı bilmek bizi memnun etmiştir. Sizlerin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve insana hizmet etmenin ne kadar büyük bir sevap olduğunu biliyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Dilovası Belediye Başkanı Yamandan yaşlı ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER