Din görevlilerinden başkan Çerçioğluna cami temizliği

Din görevlilerinden başkan Çerçioğluna cami temizliği teşekkürü


AYDIN (A.A) - Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Aydın İl Başkanı Necmettin Tufan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunu makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Tufan, belediyenin camilere yönelik çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Camilerimizde cemaatimizin daha temiz ve nezih ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için yapılan temizlik çalışmaları için belediyemize teşekkür ediyoruz. Temizlik olmadan iman olmaz. Uygulanan bakım ve temizlik çalışmalarından çok memnunuz. Bizler böyle bir hizmete alışık değildik. Büyük cesaret örneği gösteren ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyen Özlem Çerçioğluna teşekkür ediyoruz dedi.
     Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise her yere eşit ve adil şekilde kaliteli hizmet verdiklerini belirtti.
     Çerçioğlu, Camilerimiz çok önemli ibadethanelerimiz. Bu zamana kadar yapılamayan bir hizmeti uyguladık. Vatandaşların isteği doğrultusunda gerekli hizmetleri yapmayı sürdüreceğiz dedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Din görevlilerinden başkan Çerçioğluna cami temizliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER