Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Dinar Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yüksel, 18 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olmak istediğini söyledi.
     Yüksel, düzenlediği basın toplantısında, göreve başladığında odanın maddi gücünün çok az olduğunu bildirdi.
     Maddi imkansızlık içerisinde 4 yılda Dinar OSBye 145 bin lira bütçe ayırdıklarını belirten Yüksel, şöyle konuştu:
     "Hizmet binamızın tadilatına yaklaşık 100 bin lira masraf ettik. Yine odamız bütçesinden bugüne kadar hiç yapılmadığı kadar üyelerimize ve halkımıza eğitimler projeler yaptık. Bütün bunları yaparken 4 yıl süresince odamız gelirlerine aidatlara ve hizmet bedellerine hiçbir fiyat artışı yapmadık ve şu anda 100 bin liranın üzerinde bir bütçeye sahibiz. 18 Mayısta yapılacak seçimlerde tekrar Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmak istiyorum."
    
     -Dinar Fen Lisesi öğrencileri için yurt arayışı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, fen lisesi öğrencileri için yurt arayışlarının sürdüğünü bildirildi.
     Dinar Kaymakamı Avni Kula, Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Şube Müdürü Gürol Bozkurt ve Fen Lisesi Müdürü Veli Bostanla birlikte fen lisesi öğrencileri için yurt arayışına girdiklerini ifade eden Acar, Çetinel Pansiyonu, Uysal Apart, Çalık Öğrenci Yurdu ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait binadaki birlik öğrenci yurdunda bazı incelemelerde bulunduklarını kaydetti.
     İncelemelerin ardından bütün çabalarının öğrenciler için olduğunu ve fen lisesinde okuyan öğrenciler için en güzel ve en uygun yerin bulunacağını dile getiren Acar, eğitim için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER