Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Manisada

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Manisada -Davutoğlu, Kulada Tapduk ve Yunus Emre Türbesi ile AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdinin baba evini ziyaret etti, tarihi Kula Evini gezdi


MANİSA (A.A) - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kula ilçesinde Tapduk ve Yunus Emre Türbesi ile AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdinin baba evini ziyaret etti, tarihi Kula Evini gezdi.
     Bakan Davutoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Salihli ilçesinde düzenlenen Manisa Teşkilat İçi Eğitim Programının ardından eşi Sare Davutoğlu ve AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile Kulaya gitti.
     Emre köyündeki tarihi Carullah Bin Süleyman Camisini gezen Davutoğlu, burada namaz kıldı, imam Nedim Yıldızdan caminin tarihi hakkında bilgi aldı.
     Davutoğlu, daha sonra Tapduk ve Yunus Emre Türbesini ziyaret ederek dua etti. Vatandaşlarla sohbet eden Davutoğluna irmik helvası ikram edildi.
     Tanrıverdinin baba evinin bulunduğu sokağın girişinde partililerce çiçeklerle karşılanan Davutoğlu, baba Mustafa ve anne Müşerref Tanrıverdiyi ziyaret etti.
     Kulanın tarihi sokaklarını gezen Davutoğlu, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkından tarihi yapılar hakkında bilgi aldı.
     Tarihi Kula Evinde incelemelerde bulunan Bakan Davutoğluna Kula halısı ve Kula evi maketi hediye edildi.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Manisada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER