Divriğideki mezarlıklar temizleniyor

Divriğideki mezarlıklar temizleniyor


SİVAS (A.A) - Divriği Belediye Başkanlığı, mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı.
     Belediye Başkanı Hakan Gök, belediye personelinin mezarlıklarda yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Gök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilkbaharın gelmesiyle çalışmalara hız verdiklerini belirtti.
     Mezarlıkların uzun zamandır bakımsız olduğunu, çevrenin güzel görünmesi için de bazı yenilikler yapmaya karar verdiklerini ifade eden Gök, ilçedeki 5 mezarlıkta çalışmalara başladıklarını aktardı.
     Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz sözünden yola çıkarak çalışmalara başladıklarını belirten Gök, ilçedeki mezarlıklarda kuruyan otların ve ağaç dallarının temizlendiğini, dikenler ve yabani otların kesildiğini söyledi.
     Gök, Başlattığımız çalışma, aralıksız sürecek ve sırasıyla bütün mezarlıklar temizlenecek dedi.
     Vatandaşların, mezarlıkları daha bakımlı ve temiz çevrede ziyaret etmesini amaçladıkları kaydeden Gök, bu çalışmaları önemsediklerini belirtti.
     Temizlik ekiplerinin çalışma malzemelerinin elden geçirildiğini ifade eden Gök, park, bahçe ve mesire alanlarında bakım, onarım ve temizlik çalışması yapılacağını söyledi.
     Gök, Bu yıl, belediyemiz açısından yoğun ve tempolu geçecek. Yakın zamanda açıklayacağımız bazı projelerimizle, ilçe halkımızın hak ettiği bir çevre yaşamasını sağlamak istiyoruz. Dinlenme tesisleri konusunda bazı çalışmalarımız var. Bunları da yakında kamuoyuyla paylaşacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mücahit Koç / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Divriğideki mezarlıklar temizleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER