Divriği Belediyesi yeni araçlar satın alacak

Divriği Belediyesi yeni araçlar satın alacak


SİVAS (A.A) - Divriği Belediyesinin yeni araçlar satın alacağı bildirildi.
     Divriği Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclis Toplantısında, 2013 yılında 1 otobüs, 1 midibüs, 1 kamyon ve 1 cenaze nakil aracı satın alınması kararlaştırıldı.
     Belediye Başkanı Hakan Gök, toplantıda yaptığı konuşmada, hastanenin şehrin kenar bölgesinde olmasından dolayı vatandaşların ulaşım yönünden ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Şehiriçi taşıma görevi, belediyelerin başlıca görevlerindendir. Bu hizmeti daha modern ve halkımıza yakışır bir şekilde yapmak için 1 büyük otobüs ve 1 yarım otobüs alacağız. Şehiriçi ve şehir dışından gelen cenazelerimizin nakilleri de bizlere sıkıntı yaratmaktadır. Pikapla cenaze taşımak hiç de hoş olmayan görüntülere yol açıyor. Bunun için de tam donanımlı bir cenaze nakil aracı alarak bu kötü görüntüyü ortadan kaldıracağız.
     Ayrıca 1 damperli kamyon satın alarak araç parklarını güçlendireceklerini aktaran Gök, Önceki yıllarda almış olduğumuz 9 araca bunları da eklediğimizde araç parkımızın tamamını yenilemiş olacağız. Böylece halkımıza daha iyi hizmet gitmesini sağlayacağız. Araç alım işlemlerini bir an önce tamamlayıp hizmete sunacağız. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
     Araçların, İller Bankası kredisiyle alınacağı, kredinin 3 sene içerisinde ödeneceği açıklandı.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Divriği Belediyesi yeni araçlar satın alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER