DKBBden 2. Fotoğraf Yarışması

DKBBden 2. Fotoğraf Yarışması


TRABZON (A.A) - Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğince (DKBB) 2. Fotoğraf Yarışması düzenlendi.
     DKBBden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Ordu il sınırları içinde bulunan yerlerin tarihi ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkarmak, fotoğraf sanatının görsel gücü ile tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla fotoğraf yarışması düzenlendiği belirtildi.
     Yarışmada seçilen fotoğraflarla Doğu Karadenizin il ve ilçelerinin tanıtılması için arşiv oluşturulacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Yarışmanın konusu Doğu Karadeniz bölgesinin doğal, kültürel ve tarihsel güzellikleri ile yerleşmelerindeki geleneksel veya modern yapılaşmayı yansıtmaktır. Yarışmaya başvurular birliğimiz merkezine yapılacak ve son başvuru tarihi 13 Eylül mesai bitiminde olacaktır. Yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin 500 ve üçüncüye 2 bin lira ödül verilecektir. Jüri özel ödülü olarak bin lira, DKBB özel ödülü olarak bin lira ve beş mansiyon ödülü olarak 500 lira verilecektir.
     Açıklamada, yarışma değerlendirmesinin 18 Eylülde yapılacağı, ödül töreni ve sergilemenin ise kasım veya aralık ayında belirlenecek bir günde gerçekleştirileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber DKBBden 2. Fotoğraf Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER