Doğandan, AA Kocaeli Büro Müdürlüğüne ziyaret

Doğandan, AA Kocaeli Büro Müdürlüğüne ziyaret -İzmit Belediye Başkanı Doğan: Bizim çocukluğumuzdan beri AA, ilk gelen haberin merkezi konumunda olmuştur


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Anadolu Ajansı Kocaeli Büro Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Doğan, AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik ve Kocaeli Büro Müdürü Murat Paksoyla haber merkezini gezerek, haber sistemi hakkında bilgi aldı.
     Doğan, 1 Haziranda Kocaeli Büro Müdürlüğü görevine atanan Paksoya başarılar diledi.
     Medyanın demokratik ülkelerde önemli bir güç olduğuna dikkati çeken Doğan, medyanın kamuoyunun bilgilendirilmesi gibi önemli bir görevinin bulunduğunu söyledi.
     AAnın Türkiyede bulunduğu konumu ve gücü itibariyle Türkiyenin sesi olduğuna işaret eden Doğan, Bizim çocukluğumuzdan beri AA, ilk gelen haberin merkezi konumunda olmuştur. 92 yıllık bir tecrübesi var. Aynı zamanda AA güven unsuru. Kocaeli medya anlamında güçlü bir bölge ama bu durumun getirdiği bir takım riskler de var. AA habercilik görevi dışında ayrı bir misyonu var o da etik habercilik diye konuştu.
     AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik de AAnın 100. yıl vizyonu çerçevesinde dünyanın ilk 5 ajansı arasında yer alması için çalışma yürüttüklerini ifade ederek, söz konusu hedef doğrultusunda AAnın Türkiyenin dışa açılan penceresi olacağını söyledi. AAnın Boşnakça ve Arapça yayınına başladığına işaret eden Çelik, yabancı dilde yayın sayının önümüzdeki günlerde daha da artacağına vurgu yaptı.
     Çelik, Doğana ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Doğandan, AA Kocaeli Büro Müdürlüğüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER