Doğum gününde anne oldu

Doğum gününde anne oldu -12 Aralık 1975 doğumlu Ordulu Ayla Urey, 12.12.2012de doğum yaparak çifte mutluluk yaşadı -Anne Urey: Daha önce iki defa kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapmıştım, Allah hem doğum günümde hem de


ORDU (A.A) - 12 Aralık 1975 doğumlu Ordulu Ayla Urey, 12.12.2012de doğum yaparak çifte mutluluk yaşadı.
     Orduda yaşayan Yılmaz ve Ayla Ureyin ilk çocukları, Ordu Sevgi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde normal doğumla bugün dünyaya geldi. 3 kilo 100 gram doğan çocuklarına Türker ismini veren çift, aynı zamanda iki mutluluğu birden yaşadı.
     Anne Ayla Urey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce iki kez kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaptığını anımsatarak, Allah hem doğum günümde hem de böylesine özel bir günde bana çocuk nasip etti dedi.
     Türkiyede birçok annenin çocuklarını özel gün ve tarihte dünyaya getirmek istediğini ve bu şanslı annelerden birinin de kendisi olduğunu ifade eden Urey, Ben aynı zamanda çifte mutluluk yaşıyorum. Benim de doğum günün 12.12.1975. Çocuğumun da benimle aynı gün doğması mutluluğumu ikiye katladı. Bebeğimi sağ salim dünyaya getirdiğim için çok mutluyum. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın diye konuştu.
     Baba Yılmaz Urey ise bir baba olarak çok mutlu olduğunu ve hayatındaki en güzel günlerden birini yaşadığını belirtti.
    
     -Böyle tesadüfleri olan bir hastam ilk defa oldu-
    
     Hastane doktorlarından Opr. Dr. Uğur Ekinci de Ayla Urey ile ilgili olarak, Benim de ilk defa böyle tesadüfleri olan ilk hastam oldu. Kendisi uzun süren bir tedavinin ardından çocuk sahibi oldu. Annenin çok bilinçli olması bizlere tedavi sürecinde çok yardımcı oldu. Bu hastamız riskli bir doğum sürecini başarıyla atlattı. Bugünün de anlamına uygun bir şekilde Yılmaz ve Ayla çiftinin çocukları dünyaya geldi. Kendilerini kutluyorum dedi.
     Öte yandan Orduda değişik hastanelerde 15 bebeğin 12.12.2012de dünyaya geldiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Doğum gününde anne oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER