Doktorlardan meslektaşlarına son görev

Doktorlardan meslektaşlarına son görev -Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gördüğü sırada yaşamını yitiren, Afyonkarahisardaki özel bir hastanede kardiyoloji doktoru olarak çalışan Bekir Kalaycı (36) içi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gördüğü sırada yaşamını yitiren, Afyonkarahisardaki özel bir hastanede kardiyoloji doktoru olarak çalışan Bekir Kalaycı (36) için çalıştığı hastanenin önünde bir tören düzenlendi.
     Kalaycının yakınları ve meslektaşlarının yanı sıra hastaneye tedavi için gelen hastaların da gözyaşları ile takip ettiği törende dualar edilerek Kalaycı için Allahtan rahmet dilendi.
     Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı, törendeki konuşmasında, zamansız kaybettikleri meslektaşlarının acısının büyük olduğunu söyleyerek, şu ifadelere yer verdi:
     Son iki aylık hastalığı süresince, sonuca tesir eden bir şeyler yapamadık. Tıbbın yetersiz kaldığı bir durum ile karşı karşıyaydık, takdiri ilahi böyle tecelli etti. Bekir Kalaycı, kendisini çok iyi geliştirmiş, hekimlik mesleğini en iyi şekilde icra eden bir arkadaşımızdı. Bunun yanında çok beyefendi bir kişiydi. Bekir kardeşimiz, hastanemizin temel taşlarındandı, hepimizin üzerinde çok büyük emeği var. Afyonkarahisar çok değerli bir hekimini kaybetti. İnanıyorum ki, hastalarının hayır duası, onu yalnız bırakmayacak. Allah rahmet eylesin. Geride bıraktığı eşi, çocukları ve yakınları ile hepimize sabır versin.
     Arabacının konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Kalaycının cenazesi, İmaret Caminde cuma namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığına defnedildi.
     Evli ve 2 çocuk babası olan Kalaycı, beyninde oluşan kitleden dolayı Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış, 2 ay süren tedavi sürecinde yeniden rahatsızlanarak gittiği aynı hastanede yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Doktorlardan meslektaşlarına son görev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER