Dörtdivan Kaymakamı Zorlu:

Dörtdivan Kaymakamı Zorlu: -Altındağ Belediyesinden gelecek 100 konteyner ile köylerimizin çöpü toplanarak daha temiz ve yaşanabilir çevre oluşturulması amacına ulaşılacaktır


BOLU (A.A) - Dörtdivan Kaymakamı Nursan Vural Zorlu, Altındağ Belediyesinden gelecek 100 konteyner ile köylerimizin çöpü toplanarak daha temiz ve daha yaşanılabilir çevre oluşturulması amacına ulaşılacaktır dedi.
     Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Dörtdivan İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine tahsis edilen çöp toplama aracının teslim alındığını belirterek, 2011 yılında başlamış olduğumuz çöp toplama projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsis edilen çöp toplama aracımız ilçemize getirildi diye konuştu.
     Satın alınan 150 konteynerin köylere dağıtıldığını ifade eden Zorlu, Dörtdivan Belediyesinden geçici kullanım için alınan araçla bu projeye başladık. Projemizde en büyük eksiğimiz olan çöp toplama aracımızın ilçemize gelmesi ile bu eksiğimiz de tamamlanmış oldu. Altındağ Belediyesinden gelecek olan 100 konteyner ile toplamda 250 konteynerle köylerimizin çöpü toplanarak daha temiz ve yaşanabilir çevre oluşturulması amacına ulaşılacaktır şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Dörtdivan Kaymakamı Zorlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER