Düğün hatırası doğal stüdyoda

Düğün hatırası doğal stüdyoda -Malatyanın Darende ilçesinde dünya evine giren çiftler, stüdyoya gitmek yerine tarihi yapıların önünde ve doğa harikası yerlerde düğün fotoğrafı çektiriyor


MALATYA (A.A) - Malatyanın Darende ilçesinde dünya evine giren çiftler, stüdyoya gitmek yerine tarihi yapıların önünde ve doğa harikası yerlerde düğün fotoğrafı çektiriyor.
     Son zamanlarda ilçede dünya evine giren çiftlerden bir çoğu, nikahlarını tarihi mekanların çevresindeki sosyal tesislerde kıydırıyor. Nikahın ardından Tohma Kanyonu, Somuncu Baba Türbesi, Hasan Gazi Şehitler Abidesi ve Günpınar Şelalesi gibi yerleri ziyaret eden çiftler, tarihi ve doğal güzellikleriyle ilgi odağı olan mekanlarda fotoğraf çektirerek, hayatlarının en mutlu gününü doğal stüdyoda ölümsüzleştiriyor.
     Samet Söğüt ve Naciye Berna Söğüt çifti de nikahın ardından aileleriyle ziyaret ettikleri bu mekanlarda fotoğraf çektirdi.
     Samet Söğüt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugünün en mutlu günleri olduğunu söyledi.
     Söğüt, Düğün hatırası olarak doğal mekanlarda fotoğraf çektirmek istedik. Çeşitli güzelliklerin bulunduğu alanlarda hayatın doğallığını yansıtmak istedik. Somuncu Baba Türbesi ve Hasan Gazi Şehitler Abidesini ziyaret ederek manevi atmosferlerin havasını teneffüs ettik. Tohma Kanyonu ve Günpınar Şelalesi gibi doğal güzelliklerin önünde bu hatıramızı ölümsüzleştirmeyi tercih ettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Düğün hatırası doğal stüdyoda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER