Dünya Çevre Günü

Dünya Çevre Günü -Safranboluda En Hızlı Çöpçü yarışması yapıldı


KARABÜK (A.A) - Safranboluda En Hızlı Çöpçü yarışması yapıldı.
     Çarşı bölgesindeki pazar yerinde özel olarak kirletilen alanda yapılan yarışmaya, belediyede çalışan temizlik işçileri katıldı.
     İşçiler, başlama işareti ile süpürge ve kürekle belirlenen alanları en kısa sürede temizlemek için çaba gösterdiler.
     Yarışmada, kendine ayrılan bölümü en hızlı temizleyen Ramazan Ünal ve Hakkı Tuncer birinciliği paylaştılar.
     Birinci olan temizlik işçilerine Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy tarafından saat hediye edildi.
     Aksoy, yarışmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçelerinin Dünya Mirası listesinde olduğunu belirterek, en çok dikkat etmeleri gereken alanın temizlik olduğunu söyledi.
     Temizlik için hiç bir masraftan kaçınmadıklarını ve bütün imkanları seferber ettiklerini vurgulayan Aksoy, İlçemize sadece ülkemizden değil, dünyanın dört bir yanından turist gelmektedir. İlçemiz ülkemizi de temsil etmektedir. Bu bağlamda en önemli şey temizliktir. Kentimizi temiz tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün bu çalışan arkadaşlarımız arasında yarışma yaptık. Dereceye girenleri tebrik ediyorum. Kendilerine ödüllerini verdik. Temizlik ve hijyen konusunda titizliğimiz her geçen gün artarak devam edecektir.
     Birinci olan temizlik işçilerden Ramazan Ünal da işini severek yaptığını ve yarışmada dereceye girdiği için mutlu olduğunu ifade ederek, bundan sonra daha gayretli çalışacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Dünya Çevre Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER