Dünya Çevre Günü

Dünya Çevre Günü - AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu: Unutulmamalıdır ki temiz bir çevre gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras olacaktır


DÜZCE (A.A) - AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, temiz bir çevrenin gelecek nesillere bırakacakları en değerli miras olacağını söyledi.
     Kaşıkoğlu, Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, insan hayatının olmazsa olmazı doğal kaynakların her geçen gün biraz daha azaldığını, hoyratça, bilinçsizce tüketildiğini ve dünyanın yavaş yavaş çölleştiğini gözlemlediğini belirtti.
     Hiç kuşkusuz bu tükenişin en büyük müsebbibi maalesef insanın ta kendisidir diyen Kaşıkoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
     İnsanın ve canlıların yaşamlarını sürdürebilmeleri için havaya, suya ve gıdaya ihtiyacı vardır. Her nerede olursak olalım havanın, suyun, toprağın, çevrenin kirlenmemesi ve kirletilmemesi için doğal kaynaklarımızı bilinçli kullanmayı, doğayla uyumlu yaşamayı öğrenmeli ve öğretmeliyiz. Unutulmamalıdır ki temiz bir çevre gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras olacaktır.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Dünya Çevre Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER