Düzcede kısa kısa

Düzcede kısa kısa -Kaynaşlı TOKİ Konutlarının kura çekilişi 19 Nisanda yapılacak


DÜZCE (A.A) - Kaynaşlı TOKİ Konutlarının kura çekilişi 19 Nisan Cuma günü yapılacak.
     AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yaptığı açıklamada, Kaynaşlı Sarıyer Mahallesinde yapılan 110 konutun tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.
     Konutların Kaynaşlı Kızılay Toplum Merkezinde noter huzurunda yapılacak kura ile sahiplerine verileceğini ifade eden Kaşıkoğlu, Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun dedi.
     Kaşıkoğlu, ilçede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ arasında yapılan protokol kapsamında yoksul ailelere ayda 100 lira taksitle peşinatsız, faizsiz ve ara ödemesiz 120 vadeli konut projesinin de hayata geçirileceğini söyledi.
     Darıyeri Hasanbey köyü sınırlarında yapılacak 93 adet 1+1 konutun ilçedeki prefabrike evlerde yaşayan ailelere verileceğini kaydeden Kaşıkoğlu, İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız peşinatsız, faizsiz konut sahibi olabilecek. Yoksul konutları ile ilgili başvuru koşulları ve şartları ilgili birim müdürlüklerince çok yakında kamuoyu ile paylaşılacak diye konuştu.
    
     -Cumayerinde muhtarlarla istişare toplantısı-
    
     AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Cumayeri ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi.
     Cumayeri Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Kaşıkoğlu, baraj projesi ve köylerin durumuyla ilgili muhtarlar ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
     İlçeye yapılacak baraj nedeniyle köy halkının endişe duymasının yersiz olduğunu dile getiren Kaşıkoğlu, hiçbir şekilde mağdur etmeyeceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER