Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi yapıldı


DÜZCE (A.A) - Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile ABİGEM ortaklığıyla düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi gerçekleştirildi.
     DTSO toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, ABİGEM Eğitim Uzmanlarından Latif İşcen, tarafından verilen eğitimde, 6331 Sayılı İş Kanunu, Tehlike Grubu Nedir-, Benim İş Kolum Hangi Tehlike Grubunda-, İşveren Kimdir-, İşveren Vekili Kimdir-, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu İşveren Sorumluluğu, İş Güvenliği Uzmanı ve İşyeri Hekimi Seçimi Kriterleri, Alt İşveren Kimdir-, Nasıl Yönetilmeli-, Risk Değerlendirme Nedir-, Prosedür ve Talimatların Önemi, OSGB ve İSGB Nedir-, İş Güvenliği Hizmetleri Nerden Nasıl Alınır ve Doğru Uygulama ve Doğru Hizmete Ulaşmanın yolu konuları ele alındı.
    
     -DTSO Meclisi Toplandı
    
     DTSO olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Nusret Özsoy başkanlığında gerçekleştirildi.
     Toplantıda ilk olarak söz alan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, oda faaliyetlerini üyelere aktardı.
     Büyük, gerek Düzcede gerekse Ankarada odayı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını, çeşitli komisyon ve kurullarda görevler aldıklarını söyledi.
     Sson bölümde bir sonraki meclis toplantısıyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, Meclis Başkanı Nusret Özsoyun kapanış konuşmasıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER