Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Gönül Elçileri Projesi tanıtılıyor


DÜZCE (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Cumayerinde toplantı düzenlendi.
     Düzce Valisi Adnan Yılmazın eşi Aysel Yılmaz başkanlığında Cumayerinde gerçekleştirilen toplantıda, projenin amacı hakkında brifing verildi. Projeye desteğin önemi vurgulandı.
     Toplantıya Cumayeri KaymakamıMurat Güven, Belediye Başkanı Yakup Keleş ve Cumayerili vatandaşlar katıldı.
    
     -Cumayeri Kaymakamlığından 218 öğrenciye mont ve bot dağıtıldı
    
     Cumayeri Kaymakamlığı, Türkiyenin Markaları 250 bin çocuğu giydiriyor projesi kapsamında 218 öğrenciye mont ve bot yardımında bulundu.
     Kaymakam Murat Güven yaptığı açıklamda, Eğitimde her türlü fedakarlığa hazırız. Ayni ve nakdi yardımları yeri zamanı geldikçe yardımlarımıza devam edeceğiz dedi.
    
     -PEKAYdan kaynaşma toplantısı
    
     Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Cumayerinde dernek faaliyetlerini tanıtmak amacıyla yemekli bir toplantı düzenledi.
     Toplantıda dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi. Yenilen yemek ve sanatçıların müzik dinletisi sonrası toplantı sona erdi.
     Toplantıya Vali Adnan Yılmazın eşi Aysel Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Gezerin eşi Süheyla Gezer ve Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleşin eşi Ayşe Keleşin yanı sıra polis eşleri katıldı.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER