Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Basketbol takımı oyuncularından Vali Yılmaza ziyaret


DÜZCE (A.A) - Düzcede müsabakalarda derece elde eden ilköğretim okulu basketbol takımı oyuncuları, Düzce Valisi Adnan Yılmazı ziyaret etti.
     Antrenörleriyle Vali Yılmazı ziyaret eden Düzce Fatih İlköğretim Okulu, Akçakoca Esentepe Ortaokulu ve Yunusbey Koleji basketbol takımı sporcuları, başarı hikayelerini paylaştı.
     Ziyarette konuşan Yılmaz, sporcuların başarılarının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.
     İnanmak başarmaktır diyen Yılmaz, Sizi destekliyorum, yarı finallerde Boludaki maçlara sizi seyretmeye gideceğim. Esentepe Ortaokulunu da dönüşte karşılayacağım şeklinde konuştu.
     Yılmaz, bir öğrencinin kendilerinden voleybol sahası talep ettiğini anımsatarak, gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi.
     Öğrencilerin spor salonlarından yararlanabileceklerine işaret eden Yılmaz, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını sözlerine ekledi.
     Yılmaz, ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
    
     -Vali Yılmazın eşinden engelli öğrenciye tekerlekli sandalye-
    
     Düzce Valisi Adnan Yılmazın eşi Aysel Yılmaz, 3 yaşındaki yürüme engelli Hamza Türkele tekerlekli sandalye hediye etti.
     İl Emniyet Müdürü Ali Gezerin eşi Süheyla Gezer ile İsmail ve Hatice Türkelin ailesini ziyaret eden Yılmaz, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.
     Yılmaz, Biz Büyük Bir Aileyiz Derneğince başlatılan çalışma kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından alınan tekerlekli sandalyeyi çiftin 3 yaşındaki oğlu Hamza Türkele hediye etti.
    
     Muhabir: Barış Zengin - Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER