Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Vali Yılmaz, DÜde okuyan öğrencileri evinde ağırladı


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Üniversitesinde (DÜ) okuyan öğrencileri evinde ağırladı.
     Yrd. Doç. Dr. Latif Onur Uğur ile Vali Yılmazı evinde ziyaret eden DÜ Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileri, sıkıntı ve taleplerini iletti.
     Ziyarette konuşan Yılmaz, öğrenmenin insan hayatı için çok önemli olduğunu vurgulayarak, eğitimdeki fırsat özgürlüğünden öğrencilerin mutlaka istifade etmesi gerektiğini söyledi.
     Her türlü gereksinimin devlet organları ve özel kuruluşlarca karşılanması için şevkle çalışıyoruz diyen Yılmaz, öğrencilerin sıkıntı ve talepleriyle yakından ilgilendiklerini sözlerine ekledi.
     Yılmazın eşi Aysel Yılmaz ise öğrencilerin Gönül Elçileri projesine gönülden destek verdiğini öğrendiğini belirterek, Çok mutlu oldum. Gençlerimizi her zaman bu gönül işlerinde görmek istiyorum diye konuştu.
    
     -Cumayeri Kaymakamı Güven, öğrencilerle bir araya geldi-
    
     Cumayeri Kaymakamı Murat Güven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) dershaneye gönderilen 34 öğrenciyle bir araya geldi.
     Güven, yaptığı açıklamada, dershaneye gönderilen seçilmiş öğrencilere güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Engelleri kaldırmak istediklerini vurgulayan Güven, Başarınızın artırılması için gerekli tedbirleri alacağız. Kaymakamlık olarak her türlü ihtiyacınız ve sıkıntınızda yanınızdayız. İnşallah bu desteği başarılı sonuçlarla taçlandırın ifadelerini kullandı.
     Güven, toplantıda öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER