Düzcenin il oluşunun 13. yıl dönümü

Düzcenin il oluşunun 13. yıl dönümü -Vali Yılmaz: Türkiyenin en genç ili olarak, çağdaş kentleşme yolunda halkımız ve kurumlarımızla kenetlenerek, bilinçli bir kamu yönetimi anlayışı içerisinde kentsel dönüşümü tamamlayarak Düzce


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Türkiyenin en genç ili olarak, çağdaş kentleşme yolunda halkımız ve kurumlarımızla kenetlenerek, bilinçli bir kamu yönetimi anlayışı içerisinde kentsel dönüşümü tamamlayarak Düzcemizi marka kent yapmak ortak vizyonumuzdur dedi.
     Yılmaz, Düzcenin il oluşunun 13. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Düzcenin özellikle Ankara-İstanbul gibi iki büyük kent arasında, mavi ile yeşilin kucaklaştığı, sahilleri, zümrüt ormanları, sayısız gölleri, mağaraları, yaylaları ve tarihi zenginlikleri ile gelenek ve güzelliklerin yaşandığı en güzel iller arasında yer aldığını vurguladı.
     Kentin 12 Kasım 1999da meydana gelen depremin ardından il statüsüne kavuşturulduğunu anımsatan Yılmaz, 13 yaşını dolduran Düzcemizin vatandaşlarımızın hak ettiği yüksek hayat standardına sahip bir il olması, tarım, turizm, ticaret, sanayi ve üniversite alanında kalkınmış bir kent olması için bütün sektörlerle işbirliği içinde 2023 yılı hedefimiz için çalışıyoruz ifadelerini kullandı.
     Yılmaz, devlet olarak görev ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Türkiyenin en genç ili olarak, çağdaş kentleşme yolunda halkımız ve kurumlarımızla kenetlenerek, bilinçli bir kamu yönetimi anlayışı içerisinde kentsel dönüşümü tamamlayarak Düzcemizi marka kent yapmak ortak vizyonumuzdur. Bu düşüncelerle hemşehrilerimize mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzcenin il oluşunun 13. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER