Düzce Belediye Başkanı Bayram:

Düzce Belediye Başkanı Bayram: -İstanbul Caddesini trafiğe kapatarak, raylı sistem oluşturacağız


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İstanbul Caddesini trafiğe kapatarak, raylı sistem oluşturacaklarını bildirdi.
     Bayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul Caddesinin trafiğe kapatılması yönünde çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, Projemiz, İstanbul Caddesini trafiğe kapatarak, raylı sistem oluşturmaktır. Bu noktaya varmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
     Caddede park yasağı bulunduğunu anımsatan Bayram, Şimdi tek şerit uygulamasına doğru hazırlık yapıyoruz. Tabii bunların hepsi yeni yatırımlar gerektiriyor. Raylı sistem çalışmaları peşi sıra gelecek çalışmalar. O düzenlemenin sağlıklı işleyebilmesini sağlayacak farklı düzenlemeler için çalışıyoruz diye konuştu.
     Bayram, İstanbul Caddesinin kentin en önemli caddelerinden biri olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:
     O yüzden bu caddeyle ilgili karar verirken bütün etütleri yapmanız lazım. Biz de bu etütleri yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz. Düzcenin her noktasında yaptığımız araç sayımları, yoğunlukları elimizde bulunuyor. Tekrar revize etmemiz gereken yerleri tekrar revize ediyoruz. Dolayısıyla sağlam bir altyapı oluşturuyoruz.
     Önümüzdeki günlerde yine bazı kavşak düzenlemelerimiz olacak. Şehir içinde trafiği rahatlatacak adımlar atıyoruz. Dolayısıyla İstanbul Caddesi bunların içinde en önemlisidir. Cadde, kapattım demek için kapatılmaz. O yüzden biz gerekçelerini iyi ortaya koyup, ona göre çalışmaları yürütmek istiyoruz. Bunu da mutlaka gerçekleştireceğiz.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce Belediye Başkanı Bayram: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER