Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şiran: -Düzcede 2012 yılında tüm stat ve spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmaları için yaklaşık 40 milyon lira harcadık


DÜZCE (A.A) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzcede 2012 yılında tüm stat ve spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmaları için yaklaşık 40 milyon lira harcadıklarını söyledi.
     Şiran, 2012 yılı faaliyetlerine ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana hızla çalışmalara başladıklarını anlattı.
     Düzceye spor alanında ciddi yatırım yaptıklarına dikkati çeken Şiran, 2012 yılında tüm stat ve spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmaları için yaklaşık 40 milyon lira harcadık. İnşallah 2013 yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz diye konuştu.
     Şiran, çalışmalara 18 Temmuz Stadından başladıklarını belirterek, stadın baştan aşağı yenilendiğini kaydetti.
     Akçakoca, Cumayeri, Gölyaka, Gümüşova ve Çilimli ilçelerindeki tesisleri de yenilediklerini aktaran Şiran, hedeflerinin tüm ilçelere sentetik çim saha kazandırmak olduğunu vurguladı.
    
     -Üye sayısını 2 bin 580 kişiye çıkarttık-
    
     Düzce Gençlik Merkezinin üye sayısını 400den 2 bin 580 kişiye çıkarttıklarına dikkati çeken Şiran, Bu, müthiş bir rakam. Tüm okullarımızı gezerek, çocuklarımızı kurslarımıza ve faaliyetlerimize davet ediyoruz. Sportif anlamda da başarılı bir yıl geçirdik. Şu anda lisanslı sporcu sayısını 7 bin 975e çıkardık. İnşallah okul sporları lisansları ile bu sayı daha da artacak ifadelerini kullandı.
     Şiran, çocuklara sporu aşılamaya çalıştıklarını vurgulayarak, desteklerinden ötürü yetkililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER