Düzce Kent Konseyi 2. Olağan Genel

Düzce Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurulu -Düzce Valisi Yılmaz: -Düzceyi 2023 vizyonu doğrultusunda marka şehir haline getirmek için çalışmalıyız


DÜZCE (A.A) - Düzce Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı.
     Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzcenin yerel sorunlarını çözmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, çalışma grupları ve mekanizmaların oluşturulması gerektiğini vurguladı.
     Düzcenin en önemli sorununun trafik olduğuna dikkati çeken Yılmaz, Kentimizin geleceğini olumlu yönde etkileyecek turizm altyapısının değerlendirilmesi ve kentimizin marka kent olması da en öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bunlarla ilgili eylem planları olmalı ve bunlar muhatapları tarafından güçlü bir şekilde hayata geçirilmelidir diye konuştu.
     Yılmaz, Düzcenin kendine özgü güzellikleri içinde barındırdığına işaret ederek, tertemiz doğasıyla ünlü kentin mutlaka korunması gerektiğini vurguladı.
     Kent Konseyinin aktif ve verimli şekilde çalıştığını ifade eden Yılmaz, Kent konseylerinin bu denli çalıştığı yerlerde halkın her türlü ihtiyacının karşılanması kolay olur. Düzce bugün bize emanet, bizler de bu emaneti en güzel şekilde çocuklarımıza bırakmalıyız. Düzceyi 2023 vizyonu doğrultusunda marka şehir haline getirmek için çalışmalıyız. Daha neler yapabiliriz- diye stratejik düşünme kültürünü harekete geçirmeliyiz. Bunu mutlaka başarmalıyız şeklinde konuştu.
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayramın başkanlık ettiği toplantıda, kentin sorunlarına yönelik birtakım kararlar alındı.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce Kent Konseyi 2. Olağan Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER