Düzköy Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama

Düzköy Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama -CHP Trabzon Milletvekili Canalioğlu: Terör olaylarını Trabzon yakınlarına kadar getirmeye çalışanlar, umduklarını bulamayacaklarını ve hayal kırıklığına uğrayacaklarını bilmelidirler


TRABZON (A.A) - CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, terör olaylarını Trabzon yakınlarına kadar getirmeye çalışanların, umduklarını bulamayacaklarını ve hayal kırıklığına uğrayacaklarını belirtti.
     Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Düzköy Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama sonucu 3 askerin yaralandığını anımsattı.
     Canalioğlu, şunları kaydetti:
     Terör olaylarını Trabzon yakınlarına kadar getirmeye çalışanlar, umduklarını bulamayacaklarını ve hayal kırıklığına uğrayacaklarını bilmelidirler. Her zaman vatanın birlik ve beraberliği için mücadele eden Karadenizimizin mert, çalışkan insanlarının yaşadığı Trabzon kentinin yöneticilerinin bu olayları yapanları bir an önce tespit edeceklerini biliyor ve umuyorum.
     Yaralı askerlere geçmiş olsun dileklerini ileten Canalioğlu, Biran evvel iyileşmeleri için acil şifalar diliyorum temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Düzköy Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER