Eceabatta trafik kazası: 4 yaralı

Eceabatta trafik kazası: 4 yaralı -Ambulans helikopter, vatandaşların Eceabat-Gelibolu karayolunda yaktığı otların dumanını takip ederek kaza yerine ulaştı -Helikopterin karayoluna inmesi nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalenin Eceabat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
     Eceabattan Gelibolu istikametine giden Kenan Gürsoy (55) yönetimindeki 34 GM 6291 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdi Balcının (58) kullandığı 34 NR 330 plakalı otomobille Eceabat çıkışında çarpıştı.
     Kazada, 34 NR 330 plakalı otomobilde bulunan Melahat Balcı (57) ile diğer otomobilde bulunan Çağla Şimşek (40), bulundukları araçta sıkıştı. Uzun süre kurtarılmayı bekleyen yaralılar, Çanakkaleden gelen Çanakkale Belediyesi Arama Kurtarma Kaza Kırım Aracı ekibinin uzun süren uğraşlarının ardından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.
     Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olması üzerine Çanakkaleden ambulans helikopter istendi. Vatandaşlar ambulans helikopterin kaza yerini görebilmesi için Eceabat-Gelibolu karayolunda ot yaktı. Çıkan dumanı takip eden helikopter, kısa sürede kazanın olduğu yeri tespit etti ve karayoluna iniş yaptı.
     Bu arada, araçta sıkışan Melahat Balcının eşi Abdi Balcı, eşinin kurtarılması sırasında zor anlar yaşadı. Serum takılan Abdi Balcıyı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Eceabat ve Çanakkaleden gelen sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.
     Melahat Balcı ambulans helikopterle Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.
     Her iki otomobilde bulunan yaralılardan Çağla Şimşek Çanakkale Devlet Hastanesine, sürücüler Kenan Gürsoy ve Abdi Balcı da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
     Bu arada ambulans helikopterin Eceabat-Gelibolu karayoluna inmesi nedeniyle her iki istikametten gelen araçlar durduruldu. Bir süre trafiğe kapatılan yol daha sonra yeniden ulaşıma açıldı.
    
     Muhabir: Bülent Ersöz / Fikriye Susam Uyar / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Eceabatta trafik kazası: 4 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER