Eceabattan kısa kısa

Eceabattan kısa kısa -Sokaklara parke taş döşendi


ÇANAKKALE (A.A) - Eceabatta yapımı tamamlanan sokaklara parke taş döşendi.
     Belediye ekipleri, Kemal Paşa Mahallesi Conkbayırı Sokak ile Cahit Apaydın Sokakta 4 bin 500 metrekarelik alana beton parke su oluğu yapımı ile bordür döşeme işlemlerini tamamladı.
    
     -Eceabat Belediye Başkanı Dokuzun Ankara temasları-
    
     Belediye Başkanı Kemal Dokuz, bazı temaslar ve görüşmeler için Ankaraya gitti.
     Dokuz ile AK Parti İlçe Başkanı Ergün Gören, AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir ile çeşitli bakanlık ve genel müdürlüklere ilçede yürütülen projelerle ilgili ziyarette bulundu.
     Ziyaretlerde, balıkçı barınağındaki eksikliklerin giderilmesi, futbol sahasının yarım kalan bölümlerinin tamamlanması, yapımı süren 57. Alay Camisi, Kemal Paşa Kordon Projesi, Eğitim ve Sosyal Tesis ile Maydos Antik Kenti kazı çalışmalarına ödenek ayrılması konularında görüşmeler yapıldı.
    
     -Eceabatta EMITTte tanıtıldı-
    
     Eceabat, Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarında (EMITT) tanıtıldı.
     Çanakkalenin değerlerinin de anlatıldığı fuarda, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Gelibolu Belediyesi, Gökçeada Belediyesi, Bozcaada Belediyesi, Eceabat Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD), Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası ve GESTAŞ yer aldı.
     Belediye Başkanı Kemal Dokuz, Çanakkale standını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağa, Eceabatın kültürel değerlerini anlatan hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Bülent Ersöz / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Eceabattan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER