KONSİAD üyelerinden Selçuklu Belediye Başkanı Altaya

KONSİAD üyelerinden Selçuklu Belediye Başkanı Altaya ziyaret


KONYA (A.A) - KonyaSanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı makamında ziyaret etti.
     Altay, KONSİAD önderliğinde, KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğinde Konyanın tanıtımını güzel bir şekilde yaptıklarından dolayı KONSİAD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
     Selçuklu Belediyesi olarak Konyanın ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceklerini belirten Altay, Bizler kadim bir medeniyetin mirasçılarıyız dedi.
     KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başçı ise 2012de İstanbul Feshanede İki Başkentin Buluşması sloganıyla düzenlenen KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğine katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Altaya teşekkür etti.
     Hedeflerinin bu yıl formatı biraz daha genişleterek, büyükşehir, ilçe belediyeleri ve kardeş şehirleri de Feshanede buluşturmak istediklerini dile getiren Başçı, 2013 yılı içinde 3 başkentin buluşmasıyla bir kez daha Feshanede gerçekleştireceğimiz organizasyonda Selçuklu Belediyesini görmek bizleri onurlandıracaktır diye konuştu.
     Ziyaretin sonunda KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Başçı, KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğine katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Altaya plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber KONSİAD üyelerinden Selçuklu Belediye Başkanı Altaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER