Eceabatlı çocukların yüzü Gülben Ergen ile

Eceabatlı çocukların yüzü Gülben Ergen ile güldü -Şarkıcı Gülben Ergenin başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği Eceabat ilçesinde iki derslikli anaokulu açtı


ÇANAKKALE (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile başkanlığını şarkıcı Gülben Ergenin yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından Erken Çocukluk Eğitimine Destek Kampanyası kapsamında, İstanbulda yaşayan hayırsever ev hanımı Elif Osanmaz katkılarıyla yaptırılan iki derslikli anaokulu Eceabat ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.
     Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, törende yaptığı konuşmada, Çocuklar bizim yarınlarımız. Ülkemizin geleceği onları ne kadar iyi yetiştirebileceğimize bağlı dedi.
     Okul öncesi eğitim döneminin çocukların zihinsel, sosyal ve duygusal olarak geliştikleri bir dönem olduğunu belirten Tuna, Çocuklarımızın gelişimine uygun olarak yapılmış olan bu okul, yavrularımızın yaşamı boyunca katılacağı eğitim etkinliklerinin kalitesini arttıracak ve daha başarılı çocuklar yetişmesine imkan sağlayacaktır diye konuştu.
     Şarkıcı Gülben Ergen ise kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin 13. anaokulunu Çanakkalenin Eceabat ilçesinde açtığını söyledi.
     Anaokulunda iki derslik bulunduğunu, 96 öğrenci kapasiteli olduğunu anlatan Ergen, Bu şimdiye kadar yaptığımız 13. anaokulumuz. Osanmaz ailesi, hayırseverliğini o kadar sessiz ve alçak gönüllü yapan bir aile ki, Elif Osanmazı tebrik ediyorum. Bu güzel okulumuza destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Hayatta en önemli şey çocuğa ve eğitime yapılan yatırım. Bel ki bir ihtimal vatana millete bir Zübeyde hanım vardır, bir de Mustafa Kemal doğacaktır ve okuyacaktır belki burada diye konuştu.
     Açılış törenine hayırsever Elif Osanmaz ve ailesi ile Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay, Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Bülent Ersöz / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Eceabatlı çocukların yüzü Gülben Ergen ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER