Eceabatlılar, Kağıthane Belediyesinin konuğu oldu

Eceabatlılar, Kağıthane Belediyesinin konuğu oldu


ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat Belediyesinin düzenlediği gezi kapsamında İstanbula giden bir grup, Kağıthane Belediyesinin konuğu oldu.
     Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçeden gelen gezi grubunu misafir etti, belediyenin bazı çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiği 2004 yılından bu yana her yıl 20 bin Kağıthaneliyi şehitliğe götürdüklerini belirterek, Çanakkale Şehitliğini ziyaret edenlerin sayısının, 150 bine yaklaştığını bildirdi.
     Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuzun, Kağıthaneden şehitliğe gidenlere çok güzel ev sahipliği yaptığını ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:
     Eceabattan gelen komşularımızı, Kağıthanede ağırlamaktan dolayı memnun olduk. Ayrıca onlarla mutlu bir anı da paylaşıyoruz. Çayırbaşından, Kağıthane Deresine 5 kilometrelik mesafeden tünelle deniz suyu getirildi. Şu anda deneme suları veriliyor. Deniz suyu Kağıthane Deresine akıyor. Balıkların görülmeye başladığı ana şahitlik etmeniz, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Eceabat belediye başkanına ve kaymakamına teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Eceabatlılar, Kağıthane Belediyesinin konuğu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER