Edirnede Açık Hava Masa Tenisi Şöleni

Edirnede Açık Hava Masa Tenisi Şöleni -Vatandaşlar, trafiğe kapatılan caddeye konulan 41 masada şölen boyunca masa tenisi oynayacak


EDİRNE (A.A) - Edirne Valiliği, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu işbirliğinde Açık Hava Masa Tenisi Şöleni düzenlendi.
     Edirne Valisi Hasan Duruer, Saraçlar Caddesinde düzenlenen şölende yaptığı konuşmada, kentin her alanda, kültürde, sanatta, sporda ileriyi gitmesi gerektiğini söyledi.
     Duruer, spor yatırımlarının hem merkez hem de ilçelerde arttığını ifade ederek, bu yatırımların Edirneyi sporda marka yapma yolunda katkı sağlayacağını kaydetti.
     Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhad Ocak, Açık Hava Masası Şöleninin geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini ifade etti.
     Edirne Valiliği ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun şölen için katkıda bulunduğu masa tenisi masalarını şölen sonrası okullara vereceklerini, bu şölenin masa tenisi sporuna ilgiyi artıracağını düşündüklerini kaydetti.
     Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen de masa tenisini tanıtmak ve sevdirmek için çeşitli organizasyonlar yaptıklarını ifade etti.
     Konuşmaların ardından, şölen Vali Duruerin bir öğrenciyle yaptığı maç ile başladı.
     Trafiği kapatılan Saraçlar Caddesi üzerinde gün boyu sürecek şölende 41 masada Edirneliler masa tenisi oynayacak.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Edirnede Açık Hava Masa Tenisi Şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER