Edirnedeki kanser hastası genç kız

Edirnedeki kanser hastası genç kız -Dilek Özçelik: -"(Sağlık Bakanı Müezzinoğlu) İlacım konusunda artık endişelenmemem ve moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi" (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Lenf kanseri hastası Dilek Özçelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun, kendisine ilacı konusunda artık endişelenmemesi ve moralini yüksek tutması gerektiğini söylediğini belirtti.
     AA muhabirine açıklama yapan Özçelik, Bakan Müezzinoğlunun kendisi dün tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret ettiğini hatırlattı.
     Özçelik, yaşanan olayların şaşkınlığını hala üzerinden atamadığını söyledi.
     İhtiyacı olan ilaçlardan birini eczanelerden ücretsiz alabileceğini öğrendiğini dile getiren Özçelik, "Bu haber beni çok ama çok mutlu etti. Sadece kendim için değil, birçok insan için bir şey yapmış olmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorum. Umarım diğer ilaçlar için de aynı şeyler geçerli olur" diye konuştu.
     Özçelik, Sağlık Bakanı Müezzinoğlunun ziyaretine değinerek, "Sağlık Bakanı, beni hastanede ziyaret etti. Öncelikle geçmiş olsun dileklerini iletti. İlacım konusunda artık endişelenmemem ve moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi. Artık sen üstüne düşen görevi yap, biz de üstümüze düşen görevi yapalım dedi. Sonrasında ilaçlarla alakalı kısa bilgi verdi" ifadelerini kullandı.
     Dilek Özçelik, ilaçlarının temin edilmesinin ardından kemoterapi tedavisinin başlayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirnedeki kanser hastası genç kız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER