Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Karayolları Trafik Güvenliği Haftası


EDİRNE (A.A) - Enez ilçesinde polis üniforması giyen çocuklar, vatandaşlara trafik kuralları ile ilgili broşürler dağıttı.
     Enez İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyet Meydanında polis üniforması giyen çocuklar, sürücü ve yayalara Karayolları Trafik Güvenliği Haftası ile ilgili broşürler dağıttı. Sürücülere trafik kurallarıyla ilgili bilgilendirme ve ikramda da bulunulan etkinliği vatandaşlar ilgiyle karşıladı.
    
     -Engelliler Haftası-
    
     Keşan Belediyesi ile Keşan Kaymakamlığının işbirliğiyle hazırlanan Engelliler Haftası etkinlikleri yarın başlayacak.
     Keşan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "En büyük engel sevgisizliktir" sloganıyla hazırlanan etkinliklerin 17 Mayısta sona ereceği belirtildi.
     Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcanın, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere vatandaşları davet ettiği ifade edildi.
     Etkinlikler kapsamında, Tekel Meydanından Cumhuriyet Alanına yürüyüş gerçekleştirileceği ve Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından Mehmet Gemici Cennet Bahçesinde engellilere sabah kahvaltısı verileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER