Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Öğretmenlere alternatif ölçme değerlendirme teknikleri anlatıldı


EDİRNE (A.A) - Edirnede öğretmenlere alternatif ölçme değerlendirme teknikleri anlatıldı.
     Edirne Milli Eğitim Eğitim Müdürlüğü ve Beykent Üniversitesi işbirliğiyle Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen seminerde konuşan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, öğretmenlere alternatif ölçme ve değerlendirme teknikleri hakkında bilgi verdi.
     Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, seminerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ölçme ve değerlendirmenin Türkiye ve dünyada eğitim alanında önemli unsurlardan biri olduğunu söyledi.
     Ölçme ve değerlendirmenin sonuca dayalı anlayış olarak bilindiğini anlatan Özcan, konunun bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
    
     -Sağlık-Sen üyeleri kahvaltıda bir araya geldi-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Sağlık-Sen üyesi sağlık çalışanları kahvaltıda bir araya geldi.
     Trakya Üniversitesi (TÜ) Öğrenci Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltının ardından AA muhabirine açıklama yapan Sağlık-Sen Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan, son günlerde görev yeri değişikliği ve döner sermayede yaşanan kesintilerin sağlık çalışanlarında stres ve gelecek kaygısına neden olduğunu savundu.
     Ankara ve Edirnede sendikal hareketlerinin devam ettiğini anlatan Turhan, Arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu yükseltmek için sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Mayıs ayında geniş katılımlı bir yemek organize etmeyi planlıyoruz dedi.
     Kahvaltıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Muhsin Kişioğlu, Memur Sen Edirne İl Başkanı Erdinç Dalgıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları ve sağlık çalışanları katıldı.
    
     -İpsalaspor: 4 - Tayakadınspor: 3
    
     (Fotoğraflı)
    
     Edirne 1. Amatör Ligi B Grubunda İpsalaspor, Tayakadını 4-3 mağlup etti.
     İpsala Şehir Stadından oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 3-3 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıda İpsalaspor, 4-3 Tayakadını yendi.
     Bu arada, sahaya giren köpek, maçın 5 dakika duraklamasına neden oldu.
    
     Muhabir: Ekip / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER