Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -İMEF Genel Başkanı Bilici, Vali Yardımcısı Özkanı ziyaret etti


EDİRNE (A.A) - İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Genel Başkanı Nizamettin Bilici, Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkanı ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamada, Özkanı makamında ziyaret eden Bilicinin İMEF çalışmaları ve Avrupa Birliği normları çerçevesinde bulunan bilişim uygulamaları hakkında bilgiler verdiği belirtildi.
     İl ve ilçelerde bulunan İMEF temsilcilikleri ile toplantı yapmak üzere Trakya bölgesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Bilicinin, İMEF Edirne Şube Temsilcisi Aleaddin Uğur ile bir görüşme yaptığı kaydedildi.
    
     -CPMR toplantısı Dedeağaçta yapılacak-
    
     Avrupa Denize Kıyısı Olan Bölgeler Konferansının (CPMR), Yunanistanın Dedeağaç kentinde yapılacağı bildirildi.
     Valilikten yapılan açıklamada, Avrupadan 28 ülkeden 160 kentin, Türkiyeden ise Çanakkale, Kırklareli, Sinop, Tekirdağ, Samsun, Trabzon il özel idarelerinin yanı sıra Edirne İl Özel İdaresinin de üye olduğu CPMRnin toplantısının Dedeağaç kentinde yapılacağı belirtildi.
     Toplantının, Polit Büro CPMR Başkanı ve Fransa Milli Savunma Bakanı Jean Yves Le Drian başkanlığında ve 28 ülkenin temsilcisinin katılımıyla gerçekleşeceği aktarılan açıklamada, toplantıya Edirne Valisi Hasan Duruer ve Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkanın katılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER