Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Öğrenciler, Havsa Kaymakamı Demirtaşı ziyaret etti


EDİRNE (A.A) - Havsa Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve çocuk gelişimi bölümü öğrencileri, Kaymakam Barış Demirtaşı ziyaret etti.
     Kaymakam Demirtaşın, makamında kabul ettiği öğretmenler ve öğrenciler, hazırladıkları "Otizmin farkında mısınız" kampanyası kapsamında bilgi verdi.
     Otizmin üzerinde durulması gereken toplumsal bir konu olduğunu vurgulayan Demirtaş, "Bu anlamda çok önemli bir iş yapıyorsunuz, sizleri tebrik ediyorum. Umarım bu çalışmanız sonucunda Havsada konuyla ilgili ciddi adımlar atılır" dedi.
    
     -Havsalı esnafa seminer
    
     Havsa Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanlığınca esnafa yönelik seminer düzenlendi.
     Seminerde, Edirne Açık Ceza ve İnfaz Kurumu iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Ömer Faruk Akbulut tarafından esnafa 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verildi.
     Seminere, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain de katıldı.
    
     -Keşanda ücretsiz aerobik kursu açılacak
    
     Keşan Belediyesince ücretsiz aerobik kursu açılacak.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, aerobik kursunun 16 Nisanda Mehmet Gemici Cennet Bahçesinde başlayacağı belirtildi.
     Kursun her hafta salı ve perşembe günleri 09.00-10.00 saatleri arasında Keşan Belediyesi spor kursları sorumlusu Mürüvvet Buruk tarafından verileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ekip / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER