Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ocak: -25 Kasım Stadyumunu TOKİye devrettik. TOKİ, bunun karşılığında 5 bin kişilik spor salonu ve 15 bin kişilik stadyum yapacak


EDİRNE (A.A) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, 25 Kasım Stadyumunu TOKİye devrettik. TOKİ, bunun karşılığında 5 bin kişilik spor salonu ve 15 bin kişilik stadyum yapacak dedi.
     Ocak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, Edirnede spor adına önemli ve güzel atılımlar yapıldığını söyledi.
     25 Kasım Stadyumunun yerine spor adına güzel tesisler yapılacağını belirten Ocak, şunları kaydetti:
     25 Kasım Stadyumunu TOKİye devrettik. TOKİ, bunun karşılığında 5 bin kişilik spor salonu ve 15 bin kişilik stadyum yapacak. Bunu sizlerle sevinçle paylaşıyoruz. Spor Genel Müdürlüğünün malı olan 22 bin 160 metrekarelik 25 Kasım Stadyumunu TOKİye devrettik. Bu, Edirne için önemli bir durumdur.
     Bilindiği gibi Mimar Sinan Spor Salonu, Edirnedeki tek spor salonudur. İşlevsel olarak iş yapan tek salondur. Çok şükür daha güzel imkanlara kavuşacağız. TOKİ de aradı, projelerini hazırladılar, zemin etütlerini yapıyorlar. En kısa zamanda önümüzdeki ay içerisinde spor salonunun yapımına başlanacak. Edirne, bu dönemde spor kompleksi olarak ciddi kazanımlar elde ediyor.
     Yine kapalı ve açık tenis kortu. Ayın 20sinde ihalesi var. Türkiyede bir ilk, devlete ait kapalı bir tenis kortu olacak. Öte yandan, ayın 14ünde okçuluk salonu ve bunun yanında soyunma odaları ihalesi de yapıldı. Lalapaşa Spor Salonunun ihalesi bitti. Süloğluna sentetik çim yapıyoruz. Spor ve sporcuya katkılarımız devam ediyor.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER