Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak: -(İstanbulun 2020 Olimpiyatlarına adaylık statüsü kazanması) İnşallah İstanbulda olur, bu Edirnemize de katkı sağlayacaktır. En çok buna Edirnenin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum


EDİRNE (A.A) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, İstanbulun 2020 Olimpiyatlarına adaylık statüsü kazanmasıyla ilgili, İnşallah İstanbulda olur, bu Edirnemize de katkı sağlayacaktır. En çok buna Edirnenin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum dedi.
     Ocak, il müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, İstanbulun 2020 Olimpiyatlarına aday olduğunu hatırlatarak, bu duruma herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.
     Türkiyenin tek yürek olması halinde olimpiyatların Türkiyede olacağına inandığını ifade eden Ocak, şunları kaydetti:
     Türkiye olarak 2020 Olimpiyatlarına talibiz. Bu doğrultudaki gelişmeler güzel, tek yumruk olursak bunu başaracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak da olimpiyatlara aday olmamız nedeniyle 81 ilde pazar günü Olimpik Gün Yürüyüşü düzenlenecek. Bunu tüm aday ülkeler yapıyor. Olimpiyatların bir ülkede yapılması demek, o ülkenin iktisadi, ekonomik, sosyal, spor, kültürel hayatına etki ve katkıları olması demek. İnşallah İstanbulda olur, bu Edirnemize de katkı sağlayacaktır. En çok buna Edirnenin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Halkımızın da pazar günü yapacağımız yürüyüşe katılmalarını istiyorum. Bu, Edirnenin bir vizyonudur, ufkudur.
     Ocak, yürüyüşün 10 Haziran pazar günü saat 11.00da Mimar Sinan Spor Salonu önünde başlayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER