Edirne Valisi Duruer:

Edirne Valisi Duruer: -Ticaret, milletlerin bir nevi lokomotifidir, vergi de bunun benzini sayılabilir


EDİRNE (A.A) - Edirne Valisi Hasan Duruer, Ticaret, milletlerin bir nevi lokomotifidir, vergi de bunun benzini sayılabilir dedi.
     Duruer, Edirne Vergi Dairesince, 24. Vergi Haftası kapsamında Devlet Su İşleri Sosyal Tesislerinde düzenlenen vergi rekortmenleri ödül töreninde yaptığı konuşmada, ticaretin olmadığı yerde nizamdan söz edilemeyeceğini kaydetti.
     Dünyadaki savaşların, ticaret yollarının ele geçirilmesi için yapıldığını belirten Duruer, ticaret olmadan devlet sisteminin yürümesinin mümkün olmadığını ifade etti.
     Duruer, Ticaret, milletlerin bir nevi lokomotifidir, vergi de bunun benzini sayılabilir. Devlet adamları da verginin önemini yaptıkları konuşmalarda dile getirmişlerdir. ABD Başkanı da vatandaşlara yazdığı mektuba, Vergi veren vatandaşlarım diyerek başlar. Vergi rekortmenlerimizin hepsini tebrik ediyorum dedi.
     Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan da ülkenin kalkınması için vergi vererek ödül alan vergi rekortmenlerinin her türlü övgüye layık olduğunu kaydetti.
     Törende, gelir vergisi rekortmenleri Ahmet Süha Şenbaş, Tolga Mercan, Gürol Sezmez, Gürkan Demirtaş ve Alper Pınar ile kurumlar vergisi rekortmenleri Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Birliği, Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ, Özmed Gıda Tekstil Sağlık Tic. Ltd. Şti, Öztürkler Yem ve Sanayi Ticaret AŞ ile Yardımcı Tarım Ürünleri Gıda San. ve Tic. Ltd. Ştinin temsilcilerine teşekkür plaketleri verildi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirne Valisi Duruer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER