Efes Kongre Merkezi turizmcilere tanıtıldı

Efes Kongre Merkezi turizmcilere tanıtıldı


AYDIN (A.A) - Kuşadası ilçesinde yaptırılan ve inşası tamamlanma aşamasına gelen Efes Kongre Merkezi, turizmcilere tanıtıldı.
     Avrupanın en büyük kongre merkezlerinden biri olacak olan Efes Kongre Merkezinin tanıtımı için turizm sektörü temsilcilerine yönelik toplantı düzenlendi.
     Kuşadasındaki 5 yıldızlı otellerin temsilcileri, acente sahipleri, Kuşadası Otelciler Birliği Derneği (KODER) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyelerinin katıldığı toplantıda, Efes Kongre Merkezi Genel Müdürü Cemil Baykal, turizmcilere merkezi tanıttı.
     Baykal, turizmcilere yaptığı sunumda, 2005 yılında temeli atılan merkezin, hizmete girdiğinde Avrupanın kapasite açısından ilk 10 kongre merkezi arasında yer alacağını ve Türkiyenin en büyük kongre merkezi olacağınaişaret ederek, şunları kaydetti:
     Merkez bünyesinde, bir adet 2 bin 690 kişilik büyük oditoryum, bir adet 745 kişilik küçük oditoryum, bir adet 3e bölünebilen 800 kişilik toplantı salonu, bir adet 2ye bölünebilen 400 kişilik toplantı salonu, iki fuayesi ile toplam 5 bin metrekare kapalı ve 3 bin metrekare açık alan sahip fuar bölümü, 33 adet 40 ila 220 kişi kapasiteye sahip komite ve küçük toplantı odaları yer almaktadır. Toplam 6 bin 500 metrekareye yaklaşan açık teras alanlarında oluşturulan alt yapı ile gerektiğinde 8 bin kişiye kadar yemek daveti mümkün olacaktır.
    
     Muhabir: Eşber Okayer
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Efes Kongre Merkezi turizmcilere tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER