Eğitim

Eğitim-Bir-Senden Özhasekiye teşekkür plaketi


KAYSERİ (A.A) - Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekiye eğitime katkılarından dolayı plaketi verdi.
     Kalkan, Mehmet Özhasekiyi makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
     Başkan Özhasekinin yaptığı hizmetlerle her zaman Türkiyenin gündeminde yer aldığını belirten Kalkan, Başkanımıza okullarımızda yapmış olduğu çevre düzenlemeleri ve eğitime katkılarından dolayı teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik dedi.
     Mehmet Özhaseki de Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin bütün problemleri ile yakından ilgilendiklerini belirterek, Sadece kanunun bize yüklediği işleri yapmanın ötesinde şehri komple sahiplenerek bütün problemlerinin üstesinden gelmek için gayret ediyoruz. Nerede bir eksik varsa gidermek için çalışıyor, zor durumdaki vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Böyle olunca da hizmet yelpazemiz genişliyor. Eğitim alanında da elimizden geleni yapıyoruz. Neredeyse tüm okullarda çevre düzenlemesi yapmaya gayret ediyoruz. Böyle bir misyonu yüklendiğimiz için de çok mutluyuz. Önemli olan insanlarımıza hizmet etmek diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Kalkan Başkan Özhasekiye eğitime desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
     Ayrıca Kalkan, Eğitim-Bir-Sen tarafından hazırlanan 28 Şubat sürecinde öğretmen ve öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları anlatan Ödenmiş Bedeller isimli 3 ciltlik kitabı da Başkan Özhasekiye armağan etti.
     Bu arada, Özhasekiyi Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mükremin Sürücü de makamında ziyaret etti.
     Sürücü, ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Özhaseki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek SGK İl Müdürü Sürücüye görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Orhan Canbulatel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER