Eğitim

Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Eşkil: -Üyelerinden aldığı güçle kamunun çözüm ortağı haline gelmeyi başaran sendikamız, kavga zemininde rekabeti değil, rekabet zemininde hizmeti ilke olarak benimsemektedir


ÇORUM (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tahir Eşkil, Üyelerinden aldığı güçle kamunun çözüm ortağı haline gelmeyi başaran sendikamız, kavga zemininde rekabeti değil, rekabet zemininde hizmeti ilke olarak benimsemektedir dedi.
     Eşkil, Eğitim-Bir-Senin kuruluşunun 21. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, şair ve yazar Mehmet Akif İnanın 15 eğitim çalışanı ile birlikte kuruluşunu gerçekleştirdiği Eğitim-Bir-Senin 21. yılında da Türkiyenin öncü sendikası olma özelliğini koruduğunu ve bunun gurur ve onurunu yaşadıklarını belirtti.
     Genelde insanlığın, özelde ise eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmek amacıyla başlatılan mücadelenin merkezi olmayı başardıklarını ifade eden Eşkil, Üyelerinden aldığı güçle kamunun çözüm ortağı haline gelmeyi başaran sendikamız, kavga zemininde rekabeti değil, rekabet zemininde hizmeti ilke olarak benimsemektedir. Eğitim öğretim ve bilim hizmet kolunda yaşanan problemlerin çözümünde akıttığı ter ve çözüme attığı imza ile elde ettiği kazanımların sayısını her geçen gün artırarak devam ettiren Eğitim-Bir-Sen, ülkemizin demokratikleşme sürecinde yol açmaya ve yol almaya devam etmektedir. Kuruluşumuzun 21 yılında bir tohumda bir fidanı, bir fidanda bir ormanı düşleyerek yola çıkan, rahmetli genel başkanımız Mehmet Akif İnanı, eski genel teşkilatlanma sekreterimiz merhum Erol Battalı ve ahirete irtihal eden bütün teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıp, hayırla yad ederken, gücümüzü oluşturan bütün üyelerimize ve onu temsil eden tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER