Eğitime hayırsever katkısı

Eğitime hayırsever katkısı -Gebzede bir iş adamı tarafından yaptırılacak anaokulun protokolü imzalandı


KOCAELİ (A.A) - Gebzede hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak olan ana okulunun protokolü imzalandı.
     Gebzede bir otelde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaşın eğitime yaptığı katkıların çok önemli olduğunu belirterek, kendisini tebrik etti.
     Altıntaşın daha önce bir ilköğretim okulu yaptırdığını anımsatan Topaca, Muzaffer amcamız daha önce bir ilköğretim okulu yaptırmış onu törenle hizmete açmıştık. Ogün durmak yok demiştik. Bugüne de anaokuluna imza atmak kısmet oldu. Bu okul, okul öncesi çocuklarımız açısından çok önemlidir.
     Gebzenin eğitim konusunda Kocaeli genelinde biraz sıkıntılı ilçe olduğunu, bu nedenle de Gebzeye ağırlık verdiklerini vurgulayan Topaca, şöyle konuştu:
     Kocaeli genelindeki 30 öğrencilik sınıf ortalamasını Gebze, Darıca ve Çayırovada da yakalamak istiyoruz. İnanıyorum ki 2013 yılı sonuna kadar bu ortalamayı yakalayacağımızı umuyorum. Yatırımlarımız devam ediyor ancak hayırseverlere de ihtiyacımız var. Bu nedenle zaman zaman iş adamlarının kapısını çalıyoruz. Taahhütler alıyoruz
     Muzaffer Altıntaş ise eğitimi önemsediğini bu nedenle bu desteklerin devam edeceğini, kendisinden sonra da çocuklarının bu katkıları sürdüreceklerini söyledi.
     Konuşmaların ardından Hadiye Emre Altıntaş Anaokolunun protokolü, Vali Ercan Topaca ve Muzaffer Altıntaş tarafından imzalandı. İmza töreninin ardından Vali Topaca, Altıntaşa eğitime katkılarından dolayı günün anısına bir vazo hediye etti.
     Yenikent Mahallesi 2424. Sokaktaki 2008-2009 eğitim yılında hizmete açılan Muzaffer Altıntaş ilköğretim okulunun yanındaki maliye arazisine yapılacak olan ve 2012-2013 eğitim yılının ikinci yarısında açılması planlanan anaokulu 6 derslikli olacak. 780 metre kare toplam inşaat alanına sahip olacak olan anaokulunun 815 bin 852 TLye mal olması bekleniyor.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Eğitime hayırsever katkısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER