EGSİADdan Emniyet Müdürü Kuruya geçmiş olsun

EGSİADdan Emniyet Müdürü Kuruya geçmiş olsun ziyareti


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (EGSİAD) yönetimi, bir süre önce rahatsızlanan Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuruya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
     EGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ercan, Kurunun sağlığına kavuşmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, Sayın Müdürümüze ve emniyet teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
     Ercan başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Genel Sekreter Adem Özer, EGSİAD İnşaat Komisyonu Başkanı Mehmet Akman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Safra kesesi rahatsızlığı sebebiyle görevine bir süre ara verdikten sonra tekrar çalışmaya başlayan Kuru, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehirin huzur ve asayişini sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
     EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer ise Eskişehirin en fazla üyeye sahip olan işadamları derneği olduklarını ifade ederek, EGSİADın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Eskişehirin ve Türkiyenin ekonomik olarak gelişmesi için çaba harcadıklarını anlatan Özer, Bu doğrultuda gerek Eskişehirde gerek bölgemizde işadamlarımızın ticaret hacmini artırmak için çalışıyoruz diye konuştu.
     Özer, Kuruya geçmiş olsun dileklerini iletti.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber EGSİADdan Emniyet Müdürü Kuruya geçmiş olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER