EKOLOJİ ve OLIVTECH fuarlarına doğru

EKOLOJİ ve OLIVTECH fuarlarına doğru -İzmir Organik Ürünler ile Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri fuarları aynı tarihlerde düzenlenecek


İZMİR (A.A) - İzmir Organik Ürünler Fuarı (EKOLOJİ İZMİR) ile 3. Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarının (OLIVTECH) aynı tarihlerde düzenleneceği bildirildi.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamada, her iki fuarın 16 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenleneceği belirtildi. Bu yıl 4. kez kapılarını açacak olan İzmir Organik Ürünler Fuarının, Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) işbirliği ile düzenlendiği ve Uluslararası Organik Tarım Hareketleri Federasyonunun (IFOAM) destek verdiği kaydedildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen İZFAŞ Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs, son yıllarda dünyada sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlıklarının tüketicileri organik ürünlere yönlendirdiğine işaret etti.
     Tüketimle birlikte organik ürünlere olan ilginin arttığını ifade eden Örs, her iki fuarında katılımcılardan yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber EKOLOJİ ve OLIVTECH fuarlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER