Elazığda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu adına hatıra

Elazığda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu adına hatıra ormanı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ-da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu adına hatıra ormanı oluşturuldu.
     Elazığ Ticaret Borsasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakoçana 16 derslikli İmam-Hatip Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edecek TOBBa teşekkür için Hisarcıklıoğlu adına Elazığ Hayvan Ürünleri Organize Sanayi Bölgesinde hatıra ormanı oluşturuldu.
     Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, törende yaptığı konuşmada, 1001 fidan dikeceklerini, bunun anlamının da "Biriniz 1001 olsun" dileği olduğunu ifade etti.
     Hisarcıklıoğlunun Türkiyede ve uluslararası arenada çok büyük başarılara imza attığını kaydeden Dumandağ, onun ismini yaşatmak için orman oluşturduklarını aktardı.
     Fidan dikim törenine Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Karakoçan Belediye Başkanı Nurettin Arslan, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Süleyman Şeker ile çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu adına hatıra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER