Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Açık Öğretim Lisesi sınav tarihleri belirlendi


ELAZIĞ (A.A) - Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavlarının 19-20 Ocak tarihlerinde yapılacağı bildirildi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, yaptığı yazılı açıklamada, Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrencilerin 2012-2013 Öğretim Yılı 1. dönem sınavlarının 19-20 Ocakta saat 10.00 ve 14.00te olmak üzere 4 oturum halinde yapılacağını kaydetti.
     Yeniyol, sınavların Atatürk Anadolu, Hıdır Sever Anadolu, Elazığ Anadolu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu, Elazığ Anadolu İmam Hatip, Gazi, Elazığ, Balakgazi, Korgeneral Hulusi Sayın, Metin Koloğlu Anadolu Sağlık Meslek, Elazığ Teknik ve Endüstri Meslek, Gazi Teknik ve Endüstri Meslek liseleri, Mezre, Elazığ, İsmet Paşa, Mustafa Kemal ve İstiklal ortaokulları ile Atatürk ve Gazi ilkokullarında, ayrıca Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Elazığ Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Alacakaya, Arıcak, Karakoçan, Keban, Kovancılar ve Palu ilçelerinde yapılacağını bildirdi.
    
     -FKA 2013 yılı proje teklif çağrısı sona eriyor-
    
     Fırat Kalkınma Ajansının (FKA) 2013 Yılı İhracat ve Yenilikçilik ile Yerelde Ekonomik Gelişme Mali Destek Programlarına başvurular 18 Ocak Cuma günü sona eriyor.
     Ajanstan yapılan yazılı açıklamada, FKA tarafından Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerinde bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri desteklemek amacıyla 7 Kasım 2012de başlatılan 2013 Yılı İhracat ve Yenilikçilik ile Yerelde Ekonomik Gelişme Mali Destek Programlarına başvuruların 18 Ocak Cuma günü saat 18.00da sona ereceği kaydedildi.
     Açıklamada, FKA Elazığ hizmet biriminin adres değişikliği hatırlatılarak, proje sahipleri, Cumhuriyet Mahallesi General Hulusi Sayın Caddesi No:117 adresindeki yeni Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında bulunan FKA Elazığ Yatırım Destek Ofisinde teslim işlemlerini gerçekleştirmeleri konusunda uyarıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER