Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Belediye, soğuk asfalt çalışmalarına başladı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediyesi, soğuk asfalt çalışmalarına başladı.
     Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kış mevsiminde acil asfaltlanması gereken noktalar için soğuk asfalt çalışması başlattığını belirtti.
     Soğuk asfalt çalışmasının bölgede bir ilk olma özelliği taşıdığını ifade eden Selmanoğlu, şunları kaydetti:
     Şantiyemizde daha önce sökülen eski asfalt malzemeleri stok ediyor ve bir dizi işlemden geçirdikten sonra, bir nevi yeniden kullanıp geri dönüşüm sağlıyoruz. Bu sayede asfaltı boşa harcamıyor ve yeniden ekonomiye kazandırıyoruz. Ekiplerimiz kış mevsimi olmasına karşın sağlam bir zemin oluşturuyorlar, bundan dolayı da kendilerini tebrik ediyorum.
    
     -İl Genel Meclisi kararları açıklandı-
    
     Elazığ İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantısında alınan kararlar açıklandı.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısında, Yurtbaşı Belde Belediyesi Karaağıl mevkinde bulunan 9 bin 67 metrekare alanlı taşınmazın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesi kararı alındığı, ayrıca Karakoçan Sarıbaşak köyüne 4 derslikli okul yapılmasıyla ilgili hazırlanan komisyon raporu ve Karakoçandaki Golan Kaplıcalarının daha verimli kullanılabilmesi için nelerin yapılabileceğiyle ilgili hazırlanan ARGE Komisyonu inceleme raporunun onaylandığı belirtildi.
     Toplantıda, merkez ilçe ve diğer 10 ilçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) mütevelli heyeti üyelerinin de belirlendiği kaydedildi. Merkez ilçede Halis Erdem ve Adem Doğanın, Ağında Rıza Gündüz, Mehmet Selçuk ve Mehmet Küçükün, Alacakayada Mehmet Darılmaz, Zülküf Güler ve Ali Rıza Yegenin, Arıcakta Mehmet Bezgin, Sabri Yazar ve Mehmet Tüzünün, Baskilde Kamil Peker ve Hasan Üstünün, Karakoçanda Bekir Ulaş, Vahap Sunay ve Mahmut Karabulutun, Kebanda Ahmet Orhan ve Ahmet Fıratın, Kovancılarda Fevzi Çelik ve Şevket Ercanın, Madende İsmet Karaca, Eyüp Şen ve Hüseyin Üzekin, Paluda Sıdık Cirit ve Rıdvan Bilicinin, Sivricede Kazım Tekin ve Nihat Saygılının SYDV mütevelli heyet üyesi olarak belirlendiği kaydedildi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER