Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tonbul, Elazığ Valisi Muammer Erolu ziyaret etti


ELAZIĞ (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tonbul, Elazığ Valisi Muammer Erolu ziyaret etti.
     Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı programlara katılmak için kentte gelen Tonbul, Vali Erola makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
     Erol, ziyarette Tombula ay yıldız işlemeli tablo hediye etti, Tombul ise Erola özel harekatı sembolize eden bir arma takdim etti.
    
     -Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Sağlık Yönetimi Çalıştayı yapıldı-
    
     Elazığ Su Ürünleri Araştırma İstasyon Müdürlüğü tarafından düzenlenen Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Sağlık Yönetimi Çalıştayı yapıldı.
     Elazığ Su Ürünleri Araştırma İstasyon Müdürü Hakan Akgün, çalıştayda, su ürünlerinin insanların beslenmesinde sahip olduğu önemin yanında kent için ihracat ve istihdam alanında da önemli bir yeri olduğunu belirtti.
     İstasyon Müdürlüğünün bu alanda proje üreten, araştırma yapan ve 21 ile hizmet veren bir kurum olduğunu aktaran Akgün, çalıştayla amaçlarının su ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmecileri, araştırma yapan uzmanları ve akademik temsilcileri bir araya getirerek sektörün geleceğini planlamak olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER